tisdag 10 augusti 2010

fortsättning från igår

jag fick en kommentar om att man ska ge den andra föräldern en chans till... precis så som den gjorde då när den gjorde sig av med barnet då eller? hur många chanser fick barnet? och om det är så att man absolut måste få en chans till så ska det väl vara för att barnet själv väljer att ta kontakt med den människan som födde barnet. Är det tvärtom att "föräldern" tar kontakt med barnet så visar "föräldern" än en gång att hon bara har sig själv och sitt mående i åtanke. Det kan ju vara så att man bara river upp sår som håller på att läka . Sen får man såklart tycka och tänka vad man vill jag gillar att folk inte tycker samma som mig och vågar stå för det.
Det uppskattar jag!

3 kommentarer:

  1. Kan ju vara så att man adopterar bort barn för barnens bästa ibland kanske eller?eller tror du det alltid e för den vuxnas skull?Tror inte det!

    SvaraRadera
  2. Du skriver "hur många chanser fick barnet" Tycker du barnet ska stanna kvar å ev fara illa?Nej du verkar bara vara bitter!och tycka du e lite bättre än andra föräldrar.

    SvaraRadera
  3. är du smart eller? barnet ska få en chans att få vara med sin mamma och mamman i sig ska snygga till sig, men bitter för att vissa föräldrar ställer sig och försvarar idioten som inte vill vara med sitt barn. Ja det kan man väl få vara?

    SvaraRadera