fredag 10 december 2010

Lås in blondinbella

Blondinbella är en idiot! Hon är dum i hela huvudet! Hon satt nyss i tv och sa att cannabis borde bli lagligt, att staten inte ska lägga sig i om individen väljer att använda cannabis.
Jag säger så här: Jag hoppas att någon skjutsar henne till psyket så hon kan se själv vad en psykos gör med en människa, och att individen själv har bestämt sig för att använda drogen som gör individen till ett kolli eller så tror individen att denne är förföljd av monster.
Jag hoppas att hon får träffa föräldrar till barn som använt droger och numer ligger döda och begravda på kyrkogården. Eller barn till föräldrar som älskar drogen mer än sina barn.
Jag hoppas att blondinbella själv har fått en psykos och att det är därför som hon sitter i tv och skämmer ut sig.
Att legalisera droger... det måste vara det dummaste sen.. ja fan jag vet inte. Det finns nget dummare. Det skulle vara blondinbella själv i så fall. Håll käften din idiot.

4 kommentarer:

 1. VIlken jävla pajas du är, läs på.

  "Jag hoppas att hon får träffa föräldrar till barn som använt droger och numer ligger döda och begravda på kyrkogården."

  - Det går inte att dö av cannabisöverdos eller liknande. Röker man för mycket somnar man och vaknar nästa morgon, tror inte det finns något dokumenterat fall någonsin när någon dött av att röka cannabis.
  - Psykos? Enligt modern forskning finns inga belägg för att cannabis skulle framkalla psykos hos friska människor. Det har däremot spekulerats i att om man röker mycket i tonåren och har underliggande anlag för att vara psykotisk kan cannabis snabba på detta. Detta gäller alltså inte för 99,9% av alla ungdomar och för 100% av vuxna.
  - Alkohol är på så många sätt farligare för kropp och själ än cannabis.

  Däremot är många andra droger väldigt skadliga, det är dock barnsligt att klumpa ihop cannabis med kokain/amfetamin och tro att det är samma sak. Som att jämföra saft med vodka.

  SvaraRadera
 2. Vem är pajas. och varför vara så feg och kommentera anonymt?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker verkligen du ska läsa på om cannabis. Hur vet du att en psykos orsakas av enbart cannabis? Det kan ju finnas andra faktorer som är viktigare och mer bidragande till psykisk sjukdom. Enligt svenska Folkälsoinstitutet har över 700000 svenskar testat cannabis och siffran ökar hela tiden. Över 140000 använder cannabis regelbundet. Om det var farligt att använda cannabis borde många många fler bli psykiskt sjuka och få andra problem. Halva Danmark skulle vara psyksjukt då så många fler använder cannabis där, samt halva USA. Så jag tycker du ska ta del den riktiga kunskap som finns, inte skräckpropagandan.
  //Thomas

  SvaraRadera
 4. Jag jobbar med behandling av missbruk där cannabismissbruk är ett av de största problemen. För några år sedan gjordes det en studie på Solna rättsläkarstation där man undersökte hur många av dödsfallen som kunde härledas till narkotikamissbruk. Förvånande för en del var att ett ganska stort antal dödsfall kunde härledas till cannabis. Visst, man dör inte av röken men självmord (ofta mycket drastiska), olycksfall (som ofta berodde på att man inte kunde uppskatta den egna förmågan) och mord var några av de bakomliggande orsakerna till död av cannabismissbruk.

  /Malin

  SvaraRadera