onsdag 12 januari 2011

En natt frå helvetet igen. Det är bara att inse fakta. Det blir inte bättre. Vi kan inte få ungen att sova. Jag ska få en egen stjärna i parents hall of shame. Less på allt? Jomenvisst.

1 kommentar:

  1. Hej syster!!

    Elliot har också ätit dåligt nu, vad än jag gör för mat åt honom så spottar han bara ut det! Men jag är nästan hundra på att det beror på tänderna som håller på att komma. Båda barnen har varit sega på att få tändern så då kommer ju alla på en gång vilket innebär JOBBIGT!!!! Han sover inte och äter inte ;D!! Ja vi borde starta en klubb om sömnlösa mammor :D. Ibland undrar jag hur jag ens orkar stiga upp men jag har ju inte så stort val, jag är ju två barns mor så sova får jag väl göra i graven!

    Rammlade i trappen för någon natt sedan då jag var på väg ner med elliot, hade mens och blödde som en GRIS så jag vet inte om jag fick blodtrycksfall eller om det är bara allment att man är så jäkla trött!! Höll på att svimma efteråt för jag vart så rädd att elliot hade skadats men han klarade sig fint men mamma där emot fick blåmärken och ont ÖVERALLT!!!!! Jag trodde jag brytit en tå för jag hade så ont i den och i hela foten, fick nästan inte på mig skon så den dagen fick lillan vara ledig från dagge!!

    Hoppas allt är bra annars!! Kram

    SvaraRadera